ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Η συντήρηση και η φροντίδα των προϊόντων και επίπλων EMVY είναι υψίστης σημασίας. Με την κατάλληλη φροντίδα τα έπιπλά σας θα αντέξουν στο χρόνο. Παρακάτω θα βρείτε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τη συλλογή επίπλων EMVY και όλα τα προϊόντα που σχετίζονται με το εμπορικό σήμα EMVY. Θα σας καθοδηγήσουν και θα σας παρέχουν την κατάλληλη γνώση για τη φροντίδα όλων των επίπλων και αξεσουάρ EMVY. Εάν έχετε οποιαδήποτε περαιτέρω ερώτηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της σελίδας μας.

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

Το αλουμίνιο είναι εύκολο να διατηρηθεί με νερό και καθαρό (χωρίς χρώμα) νερό. Το φινίρισμα είναι ανθεκτικό στις γρατσουνιές, αδιαπέραστο από την υγρασία, ιδιαίτερα ανθεκτικό στη διάβρωση και καθαρίζεται εύκολα. Μικρές γρατσουνιές δεν θα έχουν σημαντική επίδραση στη μακροζωία των επίπλων –ενώ μπορούν να επισκευαστούν χρησιμοποιώντας χρώμα αφής.

ΑΤΣΑΛΙ

Όπως και με κάθε αντικείμενο που παραμένει σε εξωτερικό χώρο, τα έπιπλα από ατσάλι απαιτούν τακτική συντήρηση για να διατηρηθούν. Πριν τα έπιπλα φύγουν από το εργοστάσιο μας, οι συγκολλήσεις φροντίζονται και η επιφάνεια γυαλίζεται ώστε να είναι ομαλή, ανθεκτική εύκολο να καθαριστεί και να διατηρηθεί.

Αν και τα έπιπλα μας είναι γενικά ανθεκτικά στη διάβρωση, η επιφάνεια είναι επιρρεπής στο αλμυρό νερό και τα χημικά που μεταφέρονται με τον αέρα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μικρές καφέ κηλίδες που εμφανίζονται στην επιφάνειά του (η διαδικασία αυτή είναι πιθανό να επιταχυνθεί στις παράκτιες περιοχές). Αυτά τα σημεία σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζουν την αντοχή, την ακεραιότητα ή την μακροζωία των επίπλων, είναι απλά επιφανειακοί δυσχρωματισμοί, που απαιτούν καθαρισμό ώστε να επανέρθει το ατσάλι στην αρχική του εμφάνιση.

Απλή συντήρηση με νερό και απαλό σαπούνι. Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε συρμάτινα σφουγγάρια και λειαντικά προϊόντα, διότι αφαιρούν τη φυσική πατίνα.

CORIAN

Τα SSM δεν είναι πορώδη, οπότε αν χυθεί κάποιο υγρό δεν μπορεί να διαπεράσει την επιφάνεια. Ορισμένες χημικές ουσίες μπορούν να προκαλέσουν χρώση ή μπορεί να βλάψουν την επιφάνεια. Αυτά είναι ισχυρά οξέα, κετόνες όπως ακετόνη, χλωριωμένοι διαλύτες όπως χλωροφόρμιο και συνδυασμοί ισχυρών διαλυτών, όπως διαβρωτικά χρώματα. Καθημερινή συντήρηση γίνεται με ήπια λειαντική κρέμα.

Η επιφάνεια είναι ανανεώσιμη και μικρές υλικές ζημιές και γρατζουνιές μπορεί να επισκευαστεούν πλήρως, αποκαθιστώντας την επιφάνεια στην αρχική της κατάσταση χρησιμοποιώντας λεπτό γυαλόχαρτο (320) ή μια μαλακή λειαντική κρέμα. Ήπια σημάδια καψίματος τσιγάρου μπορεί να αφαιρεθούν εύκολα με τον ίδιο τρόπο. Το πλύσιμο με σαπούνι και νερό είναι συνήθως αρκετό για να αφαιρέσετε τη βρωμιά ή τους λεκέδες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί υγρό καθαριστικό με βάση του την αμμωνία (όχι τζαμιών). Ξεπλένετε πάντα την επιφάνεια καλά και σκουπίστε. Η ξήρανση είναι ένα σημαντικό βήμα, αποτρέποντας την συσσώρευση σαπουνιού ή υπολειμμάτων καθαρισμού, τα οποία μπορεί να δημιουργήσουν την εμφάνιση μικρών γρατσουνιών κατά την πάροδο του χρόνου.

Για πιο σκούρα χρώματα, ένα βερνίκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει τη λάμψη. Για τις περιοχές όπου μπορεί να έρχονται σε επαφή με τρόφιμα, χρησιμοποιείτε πάντα ένα βερνίκι κατάλληλο. Εκεί όπου δεν τοποθετούνται τρόφιμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα απλό γυαλιστικό επίπλων.

GLASS

Ξεπλύνετε με καθαρό νερό ή διάλυμα απορρυπαντικού πιάτων και στη συνέχεια στεγνώστε αμέσως με ένα πανί μικρο-ινών. Για επίμονους λεκέδες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κοινό καθαριστικό τζαμιών. Σας προτείνουμε επίσης τακτικά την εφαρμογή υλικού που απωθεί την επίστρωση νερού και βρωμιάς.

ΞΥΛΟ

Μετά από κάθε χειμερινή περίοδο, σας συνιστούμε να καθαρίσετε το ξύλο με κοινό καθαριστικό ξύλου και στη συνέχεια να εφαρμόστε δύο στρώσεις wood protector.

Η φυσική γήρανση και αλλαγή χρώματος του ξύλου, αν θέλετε μπορεί να αντιμετωπισθεί με την επεξεργασία του ξύλου 2 με 3 φορές το χρόνο, με κοινό υγρό για ανανέωση ξύλων.

Τα έπιπλα από ξύλο μπορούν επίσης να επωφεληθούν από μια ελαφρά λείανση για λείο φινίρισμα της επιφάνειας. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται δυνατό καθαριστικό, καθώς αυτό θα διαβρώσει την επιφάνεια.

Αν σκοπεύετε να αποθηκεύσετε τα έπιπλα σας για το χειμώνα, σας συνιστούμε να τα τοποθετήσετε σε ένα υπόστεγο στον κήπο ή το γκαράζ. Ωστόσο, σας συμβουλεύουμε να μην μετακινείτε ξύλινα έπιπλα από τον κήπο κατ ‘ευθείαν σε εσωτερική θερμαινόμενη αίθουσα για αποθήκευση, καθώς οι μεγάλες διαφορές στη θερμοκρασία και την υγρασία μπορεί να προκαλέσουν το διαχωρισμό του ξύλου.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Φυσικά, όλα τα υφάσματα είναι κατάλληλα για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Παρά την αίσθηση ότι είναι μαλακά και άνετα στην αφή, το ύφασμα που θα επιλεγεί θα πρέπει να αντέχει στις κακουχίες της καθημερινής χρήσης – από το ωίδιο και το χλώριο, έως την έκθεση σε ήλιο και βροχή. Πλένεται στους 30 °C. Μπορείτε να αφαιρέσετε τους επίμονους λεκέδες με μη λειαντικό σαπούνι και νερό. Αποθηκεύστε το υλικό σε ξηρό, καλά αεριζόμενο χώρο κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

CUSHIONS

Το γέμισμα σε όλα τα μαξιλάρια μας είναι από αφρό πολυουρεθάνης. Αν και τα υφάσματα μας είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, στη βροχή και τη βρωμιά, το γέμισμα δεν είναι ανθεκτικό στο νερό, οπότε σας συμβουλεύουμε να μην αφήνετε το μαξιλάρι σε εξωτερικούς χώρους όταν βρέχει. Αν βραχεί απλά αφαιρέστε τη γέμιση και αφήστε το να στεγνώσει.